¿Sabías que tu versión de Internet Explorer no está actualizada?

Para tener una mejor experiencia navegando por Internet, te recomendamos actualizar tu navegador con su última versión o que utilices otro buscador. A continuación te detallamos los buscadores más populares. Haz clic en el link de abajo, por favor. COMPRUEBE AQUÍ LAS VERSIONES MÁS RECIENTES.

×

M'agrada Catalunya - Mayura Cuina hindú

Disponible en la caja regalo M'agrada Catalunya

M'agrada Catalunya

59,90€

Cambio gratuito e ilimitado*

Válido 2 años**

Tu programa

Estàs cansat de sopar sempre els mateixos? Tots els restaurants et semblen ja iguals? Això, és que no coneixes el Mayura, serà com viatjar a la Índia però sense llargues hores en un avió. El seu interior està pensat perquè t'oblidis que estàs en ple centre de Barcelona i gaudeixis d'un càlid ambient. I no hi ha res millor per acompanyar el seu entorn que els millors plats de l'exòtica gastronomia hindú, provaràs sabors que ni imaginaves. Ja tens ganes d'anar oi?

Incluido en esta actividad * * *
  • da derecho a
  • Un menú degustació:
  • assortiment de tapes de l'Índia
  • plat principal a escollir entre: pollastre al forn Tandoori amb verdures acompanyats amb Dal i Naan o plats vegetarians acompanyats amb Dal i Naan
  • Mango Lassi
  • dues copes de vi
Para 2 personas

Ubicación de Mayura

Datos útiles

Cuándo reservar

Tot l'any, excepte l'1 de gener i el 15 d'agost. De dilluns a divendres (20h-23h), dissabte, diumenge i festius (13h-16h/20h-23h).

Informaciones prácticas

Cuina hindú

Localización

Metro: Girona (Línia: L4) i Autobús: Metro Tetuán (Línies: 7, 54, 62 i H12)

M'agrada Catalunya

M'agrada Catalunya

59,90€