¿Sabías que tu versión de Internet Explorer no está actualizada?

Para tener una mejor experiencia navegando por Internet, te recomendamos actualizar tu navegador con su última versión o que utilices otro buscador. A continuación te detallamos los buscadores más populares. Haz clic en el link de abajo, por favor. COMPRUEBE AQUÍ LAS VERSIONES MÁS RECIENTES.

×

Funda regalo de lujo GRATUITA en todos tus pedidos****

M'agrada Catalunya - Mayura Cuina hindú

Disponible en la caja regalo M'agrada Catalunya

Tu programa

Estàs cansat de sopar sempre els mateixos? Tots els restaurants et semblen ja iguals? Això, és que no coneixes el Mayura, serà com viatjar a la Índia però sense llargues hores en un avió. El seu interior està pensat perquè t'oblidis que estàs en ple centre de Barcelona i gaudeixis d'un càlid ambient. I no hi ha res millor per acompanyar el seu entorn que els millors plats de l'exòtica gastronomia hindú, provaràs sabors que ni imaginaves. Ja tens ganes d'anar oi?

Incluido en esta actividad * * *
  • da derecho a
  • Un menú degustació:
  • assortiment de tapes de l'Índia
  • plat principal a escollir entre: pollastre al forn Tandoori amb verdures acompanyats amb Dal i Naan o plats vegetarians acompanyats amb Dal i Naan
  • Mango Lassi
  • dues copes de vi
Para 2 personas

Ubicación de Mayura

Datos útiles

Cuándo reservar

Tot l'any, excepte l'1 de gener i el 15 d'agost. De dilluns a divendres (20h-23h), dissabte, diumenge i festius (13h-16h/20h-23h).

Informaciones prácticas

Cuina hindú

Localización

Metro: Girona (Línia: L4) i Autobús: Metro Tetuán (Línies: 7, 54, 62 i H12)

M'agrada Catalunya

M'agrada Catalunya

59,90€