¿Sabías que tu versión de Internet Explorer no está actualizada?

Para tener una mejor experiencia navegando por Internet, te recomendamos actualizar tu navegador con su última versión o que utilices otro buscador. A continuación te detallamos los buscadores más populares. Haz clic en el link de abajo, por favor. COMPRUEBE AQUÍ LAS VERSIONES MÁS RECIENTES.

×

Funda regalo de lujo GRATUITA en todos tus pedidos****

M'agrada Catalunya - Fish Pedicure / Massatge / Neteja facial

Disponible en la caja regalo M'agrada Catalunya

Tu programa

Un nou concepte de tractaments de bellesa és el que trobaràs a Les Termes de Ruham, un centre que basa els seus principis en els beneficis de les aigües termals per oferir-te el millor de la natura per la teva bellesa i benestar . Els seus tractaments tenen dues vessants : les teràpies de contrast tèrmic, basades en la hidroteràpia, i la nova ictioteràpia per a peus i mans, en la qual uns petits peixos, els Arpa Rufa, s'encarreguen de la cura més natural i ecològic de la teva pell . Els beneficis de la teràpia de contrast tèrmic són molts, com l'eliminació de toxines, l'activació de la circulació i la neteja dels teixits. No et perdis els nous i ecològics tractaments que aquest centre posa al teu servei.

Incluido en esta actividad * * *
  • da derecho a
  • Un tractament a triar entre:
  • un massatge corporal (30 min)
  • una neteja facial (50 min)
  • Fish Pedicure Basic (45 min): neteja podal, immersió Fish Spa (30 min), massatge amb fragància i invitació a una consumició de la carta de begudes
Para 2 personas

Ubicación de Las Termas de Ruham Reus

Datos útiles

Cuándo reservar

Tot l'any, excepte festius. De dilluns a dissabte (10h-20h).

Informaciones prácticas

Disponible per a tu: tovallola i xancletes

Localización

Autobús: Plaça Prim (Línies L10, L43 i L60)
A 18 km de Tarragona

M'agrada Catalunya

M'agrada Catalunya

59,90€